husene

Vi udlejer vores private ødegård en del af året.

Ødegården ligger naturskønt i en lysning midt i skoven ca. 22 km. fra Karlskrona og i nærheden af både skærgård og søer. Og der er ikke langt til gode golfbaner.

Gården er moderniseret og består af et hovedhus på ca. 190 kvm, et anneks på 90 kvm og en stor lade. Grunden er på 10.000 kvm.

Der er ialt 14 sengepladser, med plads til flere familier eller flere generationer. Stedet er børnevenligt, og der er rig mulighed for udfoldelse og leg for både børn og voksne.

Hovedhuset: I stueplan er der entre, opholds/spisestue, stort køkken med nyt komfur, emhætte og opvaskemaskine, 2 soveværelser og badeværelse med gulvvarme, her findes også vaskemaskine og tørre tumbler. På første sal er der 2 soveværelser og en stor stue eller legerum med Dvd- afspiller. Huset har elvarme og to fine porcelænskakkelovne.

Annekset: I stueplan kommer man ind i en rummelig entre, der er et stort køkken/alrum, som også indeholder opholdsstue og en dobbelt seng, desuden er der badeværelse med gulvvarme. På førstesal er der et stort rum med en dobbelt - og to enkelt senge. Desuden er der ved annekset en stor træterrasse. Huset har elvarme og pejs.

I laden er der cykler, liggestole, parasoller, bolde, udendørs spil, og meget andet til fri afbenyttelse.

I Blekinge oplever man et meget skiftende landskab lige fra skærgårdskyst og frodig agerjord til "vildmark" i de dybe skove, hvor der også findes søer, som er et besøg værd. Blekinge kaldes ofte for  "Sveriges have", fordi området har en ubeskrivelige skønhed og en vekslende blomsterpragt.

Blekinge er for naturelskere. Her er et rigt fugleliv. Mulighed for vandre- og cykelture. Fantastiske skove med svampe og bær. Søer hvor man kan bade og fiske. Flere naturreservater. Og ikke mindst fred og ro.

Trænger man til byliv, kultur og shopping er der gode muligheder i Karlskrona der med sine ca. 25.000 indbyggere er hovedbyen i Blekinge len. Den ligger på øer i  skærgården.